INFORA - agentie marketing online specializata in servicii de marketing digital, dezvoltare web si mentenanta web.

Pay per click (PPC)

Campanii Pay per Click (PPC)

Ajungi mai usor la clientii potriviti prin campaniile de Facebook Ads, Google Adwords, Microsoft Bing, Youtube si LinkedIn, pe care le gestionam pentru tine.

Mentenanta web

Mentenanta web

Cu un site usor de navigat ai mai multe conversii. Transformam WordPress, PrestaShop, Open Cart, Shopify si Magento intr-o experienta placuta pentru clientii tai.

Dezvoltare web

Dezvoltare web

Afacerea ta merita sa treaca la nivelul urmator! Echipa Infora te ajuta sa iti aduci produsele sau serviciile online si sa ai un profit mai mare.

SEO

Optimizare SEO

Efectuam activitatea de seo pentru ca site-ul tau sa atraga trafic relevant, sa tina utilizatorii pe pagini si sa cumpere de la tine.

E-mail marketing

E-mail marketing

Implementam si gestionam campanii de e-mail marketing pentru ca mesajul brand-ului tau sa ajunga in timp real la cine trebuie.

Marketing in retelele sociale

Marketing in retelele sociale

Te aducem mai aproape de clientii tai prin intermediul retelelor sociale. Interactionam cu ei prin continut de calitate in acord cu imaginea brand-ului tau.

Optimizare conversii

Optimizare conversii

Atragem lead-uri si le convertim in clienti prin optimizarea canalului de conversie. Pastram aceleasi costuri, iar tu te bucuri de mai multe vanzari online.

Reputatia online

Reputatia online

Cum se prezinta in online brand-ul tau, vanzarile produselor tale cresc sau scad? Cu cat te ocupi din timp de acest aspect, cu atat afacerea ta va avea de castigat.

AI - Chatbots

AI - Chatbots

Castiga, atrage si pastreaza mai multi clienti cu ajutorul AI - Chatbots. Te ajutam sa iti fidelizezi clientii oferindu-le asistenta in timp real.

Audit SEO

Vrei un audit legat de performanta site-ului tau?

Obtine audit gratuit pentru site-ul tau

Agentie Marketing Online

Despre INFORA

INFORA – agentie marketing online specializata in servicii de marketing digital, mentenanta web si dezvoltare web. Furnizam servicii online de performance pentru a ne sustine clientii ca si partenerul nostru in atingerea obiectivelor digitale. Cu o experienta de 10 ani, am derulat campanii pentru 300 de clienti din diverse industrii si domenii de activitate si am dezvoltat si administrat peste 200 de site-uri web.

Suntem o echipa de marketing si dezvoltare web orientata catre client si focusata pe construirea de site-uri optimizate pentru conversii. Nu scriem doar cod, ci ne asiguram ca site-urile de care suntem responsabili ajuta afacerile sa se dezvolte online.

0
Ani Experienta
+ 0
Clienti
Programare
Crestem afacerile online

Performanta

Crestem afacerile online

Avem o abordare holistica si scalam fiecare afacere la capacitatea sa online maxima. Fie ca este vorba despre dezvoltarea de site-uri web sau cresterea traficului, ne place sa lucram organizat pentru a ne respecta promisiunea: atragem lead-uri si generam vanzari pentru proiectul tau.

Performanta online se intalneste cu dezvoltarea si marketingul
Exista o legatura stransa intre departamentele de dezvoltare si marketing, pentru a finaliza cu succes proiectul clientilor nostri. Suntem aici pentru a ne ocupa de site-ul tau, pentru a-ti promova produsele/serviciile si pentru a face cunoscuta povestea afacerii tale oamenilor pe care ii cauti.

6x

Crestere a Traficului de Cautare

47%

Crestere a Accesarilor de pe Mobil

45%

Crestere a Paginilor Vizualizate

Interesat de colaborare?

Fa-ti proiectul vizibil online

Clientii nostri obtin o crestere semnificativa a numarului de vanzari printr-un site nou, modern si prietenos.

Social Media Marketing

Cere OFERTA

    Oferta

    Platformele noastre