CAMPANIE RADIO

CAMPANII RADIO

Infora este o agentie digitala care ofera servicii integrate de comunicare online si offline. Implementam campanii Radio creative si originale, prin care sa iti promovezi produsele si serviciile cu un impact pozitiv asupra vanzarilor viitoare.

Cream continut relevant care sa atraga, sa creasca si sa converteasca publicul tinta in clienti fideli afacerii tale.

Principalele etape in strategia campaniei Radio:

Cere oferta

  Obiectivul nostru: o campanie radio reusita, cu rezultate pozitive in cresterea de vanzari

  Acasa, pe telefonul mobil, in masina, radio-ul este inca prezent in vietile noastre si reprezinta in continuare o sursa excelenta de raspandire a informatiei.

  Publicitatea la radio este  insa diferita si mai dificila fata de celelalte tipuri de advertising prin simplul fapt ca se limiteaza numai la sunete si cuvinte. Astfel, trebuie sa stii sa captezi atentia audientei utilizand mult mai putine unelte.

  Echipa Infora vine in ajutorul afacerii tale cu idei creative si campanii Radio capabile sa genereze rezultate viitoare pozitive in mediul tau de afaceri.

  1243484 RADIO 550x330 1
  Afacerea ta la un nou nivel

  Spotul audio este glasul afacerii tale care vrea sa se faca auzit. Iar daca nu este indreptat catre publicul potrivit si nu reuseste sa capteze atentia audientei, atunci rezultatele vor intarzia sa apara.

  Te vom ajuta sa dezvolti un mesaj unificat pe canalele Radio, pe care publicul tinta sa il asculte la momentul potrivit.

  Lasa expertii sa promoveze afacerea ta!

  Avantajele unei campanii radio