CAMPANIE TV

CAMPANIE TV

Infora este o agentie de publicitate care ofera servicii integrate de comunicare online si offline. Oferim servicii de media buying integrate care au componente de achizitie de spatiu TV.
Te ajutam sa expui brandul sau produsele tale in campanii TV prin achizitionarea celor mai bune spatii de publicitate TV.

Trimite-ne cateva detalii despre obiectivele tale si te vom ajuta sa construiesti o prezenta TV la un raport pret calitate cat mai optim.

Cere oferta

  Obiectivul nostru: o campanie TV reusita, cu rezultate pozitive in cresterea de vanzari

  campanie tv 550x396

  Intr-un timp in care oamenii consuma media oriunde, oricat si oricum doresc, publicitatea are nevoie de o mai mare atentie si de adoptarea unor strategii mult mai complexe.

  Piata media din Romania este intr-o permanenta schimbare si adaptare conform noilor cerinte, astfel, strategiile de planning si media buying a campaniilor TV reprezinta o provocare cel mai adesea dificila pentru cineva lipsit de experienta.

  Echipa Infora vine, astfel, in ajutorul afacerii tale cu servicii de Media Planning si Media Buying la costuri foarte eficiente.

  Echipa INFORA are experienta si knowhow-ul pentru a alege strategiile de media cele mai eficiente pentru campania TV.

  INFORA asigura managementul de campanie pornind de la strategie, planificare, achizitie a spatiilor media, monitorizare si raportare a campaniei TV.

  Lasa expertii sa promoveze afacerea ta!

  Targetarea audientei

  Daca nu ai reusit sa targetezi audienta potrivita, atunci campania ta este ca si pierduta. Este foarte important sa stii sa analizezi piata, sa anticipezi si sa te indrepti catre publicul potrivit genului tau de afacere.

  Degeaba incerci sa vinzi cosmetice pe stadionul unde se joaca campionatul national de fotbal. Stii ce spunem, nu? 😉

  Spoturi TV atractive

  Cea mai mare provocare din industria media la momentul actual o reprezinta crearea unui spot publicitar original si creativ, asociat unei campanii TV de succes, menita sa atraga publicul potrivit si cat mai multi clienti.

  Noua ne plac provocarile si nu putem sa iti spunem decat un lucru: noi nu cream un simplu spot TV, noi cream o experienta!

  Creste afacerea

  Afacerea a fost promovata cu succes, iar vanzarile au crescut ? Atunci nu iti ramane altceva de facut decat sa oferi in continuare servicii de calitate, sa cresti si sa te dezvolti in directia dorita. Limitele doar tu le poti defini.

  Noi continuam sa iti promovam afacerea publicului potrivit si sa atragem in continuare cati mai multi potentiali clienti.

  De ce sa investesti in publicitate TV?

  O campanie TV are impact asupra unui public larg
  atat vizual, cat si audio!