CREARE SITE

Vrei un site de prezentare sau un magazin online?

INFORA va ofera servicii de creare site de prezentare sau magazin online.

Servicii creare site web

Cu experienta de peste 10 ani in online, INFORA ofera servicii de creare site web cu cel mai bun raport calitate/pret. Platformele Open Source folosite pentru dezvoltare ofera o flexibilitate extinsa. Site-urile dezvoltate de noi sunt optimizate pentru mobil si pentru indexarea Google. Un site cu design profesional si o viteza de incarcare foarte buna face diferenta in randul vizitatorilor, generand clienti si crestere de profit.

Prima impresie conteaza!

Avem peste 100 de site-uri web in portofoliu: magazine online, site-uri de prezentare servicii sau produse precum si site-uri personale. Suntem in masura sa realizam proiecte complexe, personalizate in functie de cerintele tale sau a afacerii pe care o dezvolti. Designul nostru original cu functionalitati extinse te scoate in evidenta in fata concurentei si iti aduce vanzari importante.

Odata realizat, site-ul trebuie promovat pentru a atrage trafic si a genera rezultate. Prin serviciile noastre de generare trafic, te ajutam sa ajungi la cei interesati de produsele sau serviciile pe care le oferi. Lucram cu cele mai performante platforme din lume. Creare de site web trebuie sa combine un design spectaculos cu tehnologia de ultima ora oferita si cel mai important – MARKETING ONLINE integrat!

Cere oferta

  Services - PPC (Pay Per Click)
  Cateva intrebari despre serviciile noastre

  Afla mai multe despre serviciile noastre sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii

  Am vazut preturi mai mici pe alte site-uri, de ce as alege Infora?

  Noi garantam timpul de livrare agreat in contract, site-ul tau va fi livrat functional 100%, gata sa primeasca vizitatori, va fi testat pe toate browserele si va avea un manual de folosire.

  Ce inseamna CMS Open Source?

  Site-ul tau va fi dezvoltat pe o platforma care permite cu usurinta actualizari si modificari ulterioare software si va avea un modul de administrare usor de folosit. Noi dezvoltam pe platforma WordPress, OpenCart si Joomla.

  Pot sa-mi aleg cum va arata site-ul?

  Cu siguranta. In procesul de analiza o sa te rugam sa ne specifici cerintele tae legate de culori, structura si prezentare informatii. Site-ul tau trebuie sa fie exact asa cum ti-l doresti.

  Nu sunt specialist in IT. Pot sa administrez singur site-ul?

  Da. Site-ul va avea un modul de administrare, in care poti face singur modificari de continut, adauga sau sterge pagini.

  Nu am domeniu, nu stiu ce este hosting?

  Putem sa cumparam pentru tine domeniul web si sa iti oferim un pachet de gazduire adaptat site-ului. In acest caz configurarea mailului si a hostingului o facem gratuit pentru tine.

  Ce inseamna 3 optiuni design?

  La inceputul proiectului iti punem la dispozitie 2-3 exemple de site-uri (template) din care poti alege. Pe baza feedback-ului tau vom alege cea mai buna optiune de design dar si de structura.

  Cine scrie continutul site-ului?

  Continutul site-ului, logo, text si fotografii trebuiesc puse la dispozitie de tine. La cerere putem sa scriem continut text, in functie de cerintele tale specifice, contra cost.

  Ce reprezinta modulul SEO?

  Site-ul va avea instalat un modul prin care Google va indexa site-ul tau in functie de cuvintele cheie relevante. Atentie, in functie de competitia din domeniul tau, poti sa apari sau nu pe primele rezultate de cautare.

  Vreau alt site decat oferta standard.

  Contacteaza-ne si iti trimitem o oferta personalizata in functie de cerintele tale.

  Sunt hotarat, ce trebuie sa fac?

  Trimite-ne un mesaj prin intermediul formularului din site, iar noi te vom contacta pentru detalii si pasii urmatori.

  Cum si cand platesc?

  La semnarea contractului platiti 20% avans, iar la finalizare diferenta. Preturile afisate nu contin TVA.