Noi furnizam servicii de mentenanta web de o calitate inalta si la preturi accesibile:

Intervenții rapide si prioritizare

Web hosting profesional

Actualizari periodice si backup

Securitate si design web

De ce sa alegi un serviciu de mentenanta web?

Site functional

Menții potentialii clienti interesati de produsele site-ului tau și ai șansa de a construi o relație solidă cu aceștia într-un timp scurt. În cazul în care nu dispui de tehnologia si site-ul potrivit, vizitatorii tai se pot muta imediat pe un alt site cautand acelasi tip de produs(e) la competitorii tai.

Atragi utilizatori noi

Site-ul tau te ajută ca si antreprenor sau companie pentru a înțelege mai bine publicul țintă. Deci, poti crea conținut care să satisfacă nevoile și dorințele audientei tale și care să atragă mai multe lead-uri, conversii și vânzări. De exemplu, un blog care rulează fără probleme atrage rapid noi potentiali clienți din motoarele de căutare.

Obtii mai multe vanzari

Cu un site operațional, securizat, actualizat și atractiv, poti atinge obiectivele de vânzări propuse. De asemenea, o creștere majoră a profitului poate avea loc mai repede. În acest fel, nu vei pierde oportunități de afaceri și nu iti pui compania la risc deoarece site-ul tau este pe mâini bune la INFORA.

Cauti sa ai site-ul acoperit?

Noi credem in calitate si onestitate si experienta noastra ne permite sa furnizam servicii cu un impact semnificativ asupra afacerii tale.

Daca consideri ca expertiza noastra este potrivita pentru a-ti rezolva proiectul, da-ne un semn completand formularul alaturat.

Promisiunea noastra

Echipa noastra este aici pentru tine ca sa ofere suport personalizat afacerii tale pentru ca aceasta sa se dezvolte si sa atraga clientii potriviti.

Consideram ca atat mentenanta web, cat si administrarea site-ului, ar trebui sa existe in armonie perfecta pentru ca ambele contribuie la performanta afacerii tale.

Vrei un audit legat de performanta site-ului tau?

Obtine audit gratuit pentru site-ul tau

Daca doresti sa atingi si sa menti o crestere a site-ului, serviciul nostru de mentenanta web ar putea fi solutia pe care o cauti:

  • Site-ul tau web va functiona la parametri;
  • Monitorizare permanenta;
  • Site securizat;
  • Raspundem la timp;
  • Actualizare periodica.

Cu INFORA, ai mai mult timp pentru a te ocupa de afacerea ta!

De ce INFORA?

+ 0
Ani
+ 0
Website-uri
+ 0
Clienti
+ 0
Campanii