Noi furnizam servicii de mentenanta web de o calitate inalta si la preturi accesibile:

Intervenții rapide si prioritizare

Web hosting profesional

Actualizari periodice si backup

Securitate si design web

De ce sa alegi un serviciu de mentenanta web?

Executie

Site functional

Mentii potentialii clienti interesati de produsele site-ului tau si ai sansa de a construi o relatie solida cu acestia intr-un timp scurt.
In cazul in care nu dispui de tehnologia si site-ul potrivit, vizitatorii tai se pot muta imediat pe un alt site cautand acelasi tip de produs(e) la competitorii tai.

Analiza | Cautare

Atragi utilizatori noi

Site-ul tau te ajuta ca antreprenor sau companie, pentru a intelege mai bine publicul tinta. Deci, poti crea continut care sa satisfaca nevoile si dorintele audientei tale si care sa atraga mai multe lead-uri, conversii si vanzari. De exemplu, un blog care ruleaza fara probleme atrage rapid noi potentiali clienti din motoarele de cautare.

Plan

Realizezi mai multe vanzari

Cu un site operational, securizat, actualizat si atractiv, poti atinge obiectivele de vanzari propuse. De asemenea, o crestere majora a profitului poate avea loc mai repede. In acest fel, nu vei pierde oportunitati de afaceri si nu iti pui compania la risc, deoarece site-ul tau este pe maini bune la INFORA.

Cauti sa ai site-ul acoperit?

Noi credem in calitate si onestitate. Experienta noastra ne permite sa furnizam servicii cu un impact semnificativ asupra afacerii tale.

Daca tu consideri ca expertiza noastra este potrivita pentru a-ti rezolva proiectul, da-ne un semn completand formularul alaturat.

Promisiunea noastra

Echipa noastra este aici pentru tine, ca sa ofere suport personalizat afacerii tale pentru ca aceasta sa se dezvolte si sa atraga clientii potriviti.

Consideram ca atat mentenanta web, cat si administrarea site-ului, ar trebui sa existe in armonie perfecta pentru ca ambele contribuie la performanta afacerii tale.

Audit SEO

Vrei un audit seo legat de performanta site-ului tau?

Obtine audit gratuit pentru site-ul tau

Daca doresti sa atingi si sa menti o crestere a site-ului, serviciul nostru de mentenanta web ar putea fi solutia pe care o cauti:

  • Site-ul tau web va functiona la parametri;
  • Monitorizare permanenta;
  • Site securizat;
  • Raspundem la timp;
  • Actualizare periodica.

Cu INFORA, ai mai mult timp pentru a te ocupa de afacerea ta!

De ce INFORA?

+ 0
Ani
+ 0
Website-uri
+ 0
Clienti
+ 0
Campanii