Servicii optimizare site

Optimizare site inseamna imbunatatirea acelor aspecte ale site-ului care duc la generarea de conversii. Si nu ne referim doar la un trafic de calitate, ci la atragerea vizitatorilor relevanti, cei care sa si comande produsele sau serviciile pe care tu le comercializezi.

Da, ai un site frumos, cu produse de calitate, dar totusi nu vinzi. Cum reusesc ceilalti? Fac optimizare site. Cu noi sau cu altii.

Services - PPC (Pay Per Click)

Setam obiective

Stabilim unde vrem sa ajungem, ce beneficii vrei pentru afacerea ta

audit seo site

Audit SEO site

Identificam zonele din site care nu au o performanta buna.

optimizare site

Optimizare site

Implementam in site modificarile tehnice cele mai relevante

viteza site

Viteza site

Optimizam site-ul, pentru a mari viteza de incarcare

seo tag

SEO

Ne asiguram ca site-ul este perfect indexat prin cuvinte cheie, continut de calitate si backlinks

Optimizare rata de conversie

Optimizare rata de conversie

Gasim solutii pentru transformarea vizitatorilor simpli in clienti

crestem traficul

Crestem traficul

Gandim campanii platite si seo, newsletter, fidelizare, vouchere

monitorizare

Monitorizare

Realizam monitorizarea periodica a site-ului, dar si a competitiei

Elaboram strategii

Elaboram strategii

Facem previziuni realiste si propunem solutii pe termen lung

Vrei sa ajungi in primele pagini in motoarele de cautare? Echipa Infora te ajuta sa ai un site optimizat

Contract

Iti livram un serviciu de calitate

Te putem duce in locul unde este cererea. Suntem o echipa de specialisti de marketing online si programatori cu experienta de aproape 10 ani si 250 de clienti, care stim cum functioneaza motoarele de cautare si canale de social media. Iti vom face site-ul usor de navigat si de indexat.

Iti explicam cum facem optimizare site

Ne place sa vorbim despre ceea ce facem. Asa se intampla cand esti pasionat de un domeniu. Avem disponibilitarea si rabdarea de a-ti explica fiecare pas parcurs. Primesti rapoarte detaliate cu evolutia site-ului, in timpul optimizarii. Intelegi ce se intampla.

Social Media Marketing
Digital Account Manager

Stabilim impreuna obiectivele

Noi evaluam site-ul, facem recomandari, decidem impreuna actiunile pe care le vom intreprinde. De asemenea, tu stabilesti care este suma pe care o investesti in site, pentru a obtine trafic platit sau organic. Tu detii controlul si impui ritmul.

Analizam site-ul

Analizam performanta site-ului pe fiecare canal de trafic, structura, design si continut. Detaliem sursele de trafic (AdWords, Facebook Ads, campanii online, afiliere, newsletter, trafic direct si indirect). Identificam tipurile de clienti si comportamentul lor online. Consultam performanța anunțurilor si a cuvintelor cheie.

Programare
Social Media Marketing

Iti optimizam site-ul

Relevanța, autoritatea si notorietatea sunt caracteristicile unui site. Toate elementele site-ului trebuie alese in functie de o anumita tema dominanta si imbinate armonios, ca efectul sa fie de lunga durata in mintea vizitatorilor. Trebuie conceput ca sa reflecte asteptarile audientei si sa capteze atentia din primele secunde. Urmarim parametrii de viteza, user experience, indexarea in motoarele de cautare Google. Monitorizam competitia si cuvintele cheie cele mai relevante, dezvoltam continut de calitate.

Colaborarea cu noi aduce beneficii pe termen lung

Avem pachete de servicii de optimizare site pentru toate buzunarele. Clientii care vad rezultate vor, apoi, mai mult. Se conving ca sistemul functioneaza, ca vanzarile cresc. Anonimatul in online nu mai este o optiune pentru ei. Devenim parteneri pe termen lung, deoarece inteleg ca banii cheltuiti pentru optimizare site sunt, de fapt, bani investiti.

Crestem afacerile online
Audit SEO

Acceptam orice provocare

Nimic nu e prea greu pentru noi. Suntem o echipa tanara, pasionata, care se perfectioneaza zi de zi. Marketingul online se schimba, dar noi stim ca, in viata orice, absolut orice poate fi optimizat.

Afacerea ta e unica. Pana la un punct

Poate crezi ca afacerea ta este unica si ca o strategie de succes nu se aplica si in cazul tau. Este o gandire defectuoasa, care te impiedica sa gasesti noi metode de a-ti creste vanzarile.

Ai un produs unic, dar businessul in sine nu este. Afacerile functioneaza la fel. Au proceduri, operatiuni, marketing, contabilitate. Fii realist! Ai nevoie de optimizare site, ca sa faci fata concurentei.

Cere oferta