OPTIMIZARE SITE

SERVICII OPTIMIZARE SITE

Serviciile SEO oferite de INFORA te vor ajuta sa pozitionezi website-ul mai sus in clasament, plasand produsele si serviciile afacerii tale mai aproape de potentialii clienti.

Te puteam ajuta sa cresti vizibilitatea online, ceea ce va genera un trafic mult mai bun al site-ului pe care il detii.

Cere oferta

  Servicii optimizare site

  Optimizare site inseamna imbunatatirea acelor aspecte ale site-ului care duc la generarea de conversii. Si nu ne referim doar la un trafic de calitate, ci la atragerea vizitatorilor relevanti, cei care sa si comande produsele sau serviciile pe care tu le comercializezi.

  Da, ai un site frumos, cu produse de calitate, dar totusi nu vinzi. Cum reusesc ceilalti? Fac optimizare site.

  Setam obiective

  Stabilim unde vrem sa ajungem, ce beneficii vrei pentru afacerea ta

  audit seo site

  Audit SEO site

  Identificam zonele din site care nu au o performanta buna.

  optimizare site

  Optimizare site

  Implementam in site modificarile tehnice cele mai relevante

  viteza site

  Viteza site

  Optimizam site-ul, pentru a mari viteza de incarcare

  seo tag

  SEO

  Ne asiguram ca site-ul este perfect indexat prin cuvinte cheie, continut de calitate si backlinks

  Optimizare rata de conversie

  Optimizare rata de conversie

  Gasim solutii pentru transformarea vizitatorilor simpli in clienti

  crestem traficul

  Crestem traficul

  Gandim campanii platite si seo, newsletter, fidelizare, vouchere

  monitorizare

  Monitorizare

  Realizam monitorizarea periodica a site-ului, dar si a competitiei

  Elaboram strategii

  Elaboram strategii

  Facem previziuni realiste si propunem solutii pe termen lung

  Vrei sa ajungi in primele pagini in motoarele de cautare? Echipa Infora te ajuta sa ai un site optimizat

  Contract

  Iti livram un serviciu de calitate

  Te putem duce in locul unde este cererea. Suntem o echipa de specialisti de marketing online si programatori cu experienta de aproape 10 ani si 250 de clienti, care stim cum functioneaza motoarele de cautare si canale de social media. Iti vom face site-ul usor de navigat si de indexat.

  Iti explicam cum facem optimizare site

  Ne place sa vorbim despre ceea ce facem. Asa se intampla cand esti pasionat de un domeniu. Avem disponibilitarea si rabdarea de a-ti explica fiecare pas parcurs. Primesti rapoarte detaliate cu evolutia site-ului, in timpul optimizarii. Intelegi ce se intampla.

  Social Media Marketing
  Digital Account Manager

  Stabilim impreuna obiectivele

  Noi evaluam site-ul, facem recomandari, decidem impreuna actiunile pe care le vom intreprinde. De asemenea, tu stabilesti care este suma pe care o investesti in site, pentru a obtine trafic platit sau organic. Tu detii controlul si impui ritmul.

  Analizam site-ul

  Analizam performanta site-ului pe fiecare canal de trafic, structura, design si continut. Detaliem sursele de trafic (AdWords, Facebook Ads, campanii online, afiliere, newsletter, trafic direct si indirect). Identificam tipurile de clienti si comportamentul lor online. Consultam performanța anunțurilor si a cuvintelor cheie.

  Programare
  Social Media Marketing

  Iti optimizam site-ul

  Relevanța, autoritatea si notorietatea sunt caracteristicile unui site. Toate elementele site-ului trebuie alese in functie de o anumita tema dominanta si imbinate armonios, ca efectul sa fie de lunga durata in mintea vizitatorilor. Trebuie conceput ca sa reflecte asteptarile audientei si sa capteze atentia din primele secunde. Urmarim parametrii de viteza, user experience, indexarea in motoarele de cautare Google. Monitorizam competitia si cuvintele cheie cele mai relevante, dezvoltam continut de calitate.

  Colaborarea cu noi aduce beneficii pe termen lung

  Avem pachete de servicii de optimizare site pentru toate buzunarele. Clientii care vad rezultate vor, apoi, mai mult. Se conving ca sistemul functioneaza, ca vanzarile cresc. Anonimatul in online nu mai este o optiune pentru ei. Devenim parteneri pe termen lung, deoarece inteleg ca banii cheltuiti pentru optimizare site sunt, de fapt, bani investiti.

  Crestem afacerile online
  Audit SEO

  Acceptam orice provocare

  Nimic nu e prea greu pentru noi. Suntem o echipa tanara, pasionata, care se perfectioneaza zi de zi. Marketingul online se schimba, dar noi stim ca, in viata orice, absolut orice poate fi optimizat.

  Afacerea ta e unica. Pana la un punct

  Poate crezi ca afacerea ta este unica si ca o strategie de succes nu se aplica si in cazul tau. Este o gandire defectuoasa, care te impiedica sa gasesti noi metode de a-ti creste vanzarile.

  Ai un produs unic, dar businessul in sine nu este. Afacerile functioneaza la fel. Au proceduri, operatiuni, marketing, contabilitate. Fii realist! Ai nevoie de optimizare site, ca sa faci fata concurentei.