Cum se realizeaza legatura Google Analytics cu AdWords

Vorbim in acest articol despre legatura intre toate conturile AdWords la Google Analytics, legatura Google Analytics cu Google AdWords .

Totodata, evidentiem noul Google Analytics. Noua versiune a Google Analytics este disponibila in prezent in versiune beta pentru toti utilizatorii Google Analytics. Poti urma Google Analytics pe Twitter pentru cele mai recente actualizari. Gavin Doolan, un specialist in Google Analytics, a vorbit despre unele imbunatatiri AdWords corelate cu Google Analytics v5.

Vorbim despre o noua facilitate care iti va permite sa utilizezi mai eficient mai multe conturi AdWords cu Google Analytics. Anterior, a fost posibil sa conectezi un singur cont AdWords intr-un singur cont Google Analytics. Astfel, era mai dificil de a utiliza etichetarea automata si rapoartele AdWords din interiorul Google Analytics.

Incepand de acum, poti conecta mai multe conturi AdWords la contul tau Google Analytics. Noua sectiune de surse de date, in setarile contului Google Analytics, face usor de a utiliza etichetarea automata cu mai multe conturi AdWords si importa datele AdWords in Google Analytics.

Sa vedem acum modul in care se stabileste acest lucru, legatura Google Analytics cu AdWords:

Inainte de a incepe, asigura-te ca utilizezi un cont Google care are acces atat la Google Analytics, cat si AdWords si esti administrator pentru contul Google Analytics.

In cazul in care vrei sa conectezi mai multe conturi AdWords la un singur cont Google Analytics, trebuie sa setezi noua versiune a Google Analytics:

1. Conecteaza-te in Google Analytics la https://www.google.com/analytics

2. Click pe noua versiune din partea dreapta sus

google analytics

3. Click pe “alege versiune prestabilita” (Daca sari peste acest pas, nu vei vedea noua interfata de conectare atunci cand te conectezi la AdWords.)

versiune prestabilita

Conectarea conturilor

1. Conecteaza-te la contul tau AdWords la https://adwords.google.com

2. Click pe “raportare si instrumente”, apoi da click pe Google Analytics

3. Click pe pictograma roata din partea dreapta sus

legatura Google Analytics cu AdWords

4. Click pe “toate conturile” in partea din stanga sus a paginii.

toate conturile

5. Click pe contul pe care vrei sa-l conectezi la contul AdWords.

Adwords conectare

6. Click pe butonul “surse de date”

sursa de date

7. Click pe butonul “adwards”

8. Click pe butonul “conectare conturi”

adwards

Imbunatatirile aduse aplicabillitatii contului de date AdWords la mai multe profiluri

Acum, ca te poti conecta cu mai multe conturi AdWords la Google Analytics, ar trebui sa poti importa datele AdWords in mai multe profiluri in Google Analytics. Mai jos regasesti un scurt video care demonstreaza cum faci legatura Google Analytics cu AdWords.

Daca nu te ajuta explicatia vizuala , poti gasi intotdeauna instructiuni despre cum sa conectezi conturile in Centrul de ajutor Google Analytics. Daca simti ca ai nevoie de ajutor uman, poti apela la serviciile specialistilor din echipa Infora, detalii aici.