Platformele INFORA – Servicii online performance
SEO ✦ Social Media ✦ Marketing Digital ✦ Monitorizare Web ✦ Dezvoltare Web ✦ Mentenanta Web

platforme turboads ro

TurboAds

Aplicăm strategii de marketing digital prin campanii Pay Per Click pentru ca oamenii care utilizează Facebook, Instagram sau Youtube să-și dorească ceea ce vinzi, iar cei care știu ce vor și caută în Google să găsescă rapid afacerea ta.

turboads.ro

platforme mainter ro

Mainter

Ca să obții un profit mai mare ai nevoie de un site irepreoșabil. Îți venim în ajutor cu servicii de mentenanță web și monitorizare site prin care echipa noastră de programatori te ajută să ai un website securizat, actualizat și rapid.

mainter.ro

platforme local-maps.ro

Local Map

Dacă ai o afacere locală este foarte posibil ca oamenii din proximitatea ei să devină clienți. Pentru aceasta trebuie să afle de tine! Îți realizăm un profil complet Google My Business, iar astfel afacerea ta va apărea în căutările locale.

local-map.ro

platforme zender.ro

Zender

Zender integrează instrumente de transmitere de SMS-uri direct din site-ul tău. Cu ajutorul telefonului Android, folosind numarul și abonamentul tău, poți trimite SMS-uri la un cost foarte mic, de doar 0,02 EUR/SMS.

zender.ro

platforme social-proofs.ro

Social Proofs

Îți implementăm în site sisteme de notificare prin care vizitatorii sunt convinși să interacționeze cu site-ul tău: cupoane reduceri, countdown collector, flash-sale, live counter, email collector, emoji feedback și multe altele.

social-proofs.ro

platforme status.mainter.ro account

Website Status

Oferă-le clienților o experiență plăcută atunci când ajung pe site-ul tău și aceștia se vor întoarce să comande. Îți monitorizăm site-ul în timp real de 1440 ori/zi ca să ne asigurăm că este funcțional, rapid și securizat.

status.mainter.ro

platforme social-analytics.ro

Social Analytics

Comunicarea prin Social Media este indispensabilă. Instrumentul nostru de analiză te va ajuta să urmărești evoluția oricărui cont cu date și statistici în timp real. Astfel vei ști ce rezultate au conturile tale și ce poți să îmbunătățești.

social-analytics.ro

platforme builder.ro

Website Builder

Website-ul este cartea de vizită a afacerii tale online. Poate că te-ai gândit deja cum vrei să arate sau nu. Indiferent de situație prin intermediul platformei noastre îți faci un website așa cum îți dorești.

builder.infora.ro / arhitect.infora.ro

platforme social.infora.ro

Social INFORA

Vrem să îți ușurăm munca și îți oferim o platformă de marketing pentru social network. Un singur loc unde poți să-ți gestionezi toate conturile de socializare, să planifici postări și să le optimizezi, mai eficient și mai rapid.

social.infora.ro

platforme crm.infora.ro account

CRM INFORA

Este ușor să ții legătura cu agenția ta de marketing digital. Comunici în timp real, oferi task-uri prin tichete, verifici statusul lor și primești notificări când se fac modificari în proiect. Totul este organizat, iar tu te bucuri de rezultate!

crm.infora.ro

platforme data-infora.ro

Data INFORA

Ca să fii în controlul campaniilor SEO, Google și Facebook Ads, monitorizarea acestora este esențială. Prin intermediul platformei noastre de raportare automata ai date în timp real despre evoluția și randamentul campaniilor tale.

data.infora.ro

platforme heatmap.infora.ro account

Heatmap INFORA

Dacă vrei să afli comportamentul utilizatorilor pe site-ul tău, îți punem la dispoziție o platformă de analiză care cu ajutorul unei “hărți” colorate, de tip rece-cald, îți arată care sunt zonele de interes din site.

heatmap.infora.ro

analytics.mainter.ro

Mainter Analytics

Cu Mainter Analytics poti vedea ce fac clientii tai pe site si ai statistici care sa te ajute sa intelegi mai bine utilizatorii. Astfel iti va fi mai usor sa identifici eventualele probleme si sa optimizezi site-ul pentru a aduce mai multe conversii.

analytics.mainter.ro

mail.mainter.ro login

Email Mainter

Prin Email Marketing iti vei dezvolta cu usurinta listele de abonati, vei creste conversiile si vei atrage atentia clientilor cu e-mailuri automate, formulare web cu conversie ridicata, segmentarea listelor si instrumente de livrare unice.

mail.mainter.ro

seo.infora.ro

SEO INFORA

Campaniile de optimizare SEO constau in optimizarea paginilor de continut in site si generarea de trafic specific pe cuvintele cheie relevante ce ajuta la cresterea traficului interesat de afacerea ta si la imbunatatirea reputatiei brand-ului.

seo.infora.ro