CAMPANII FACEBOOK

Campanii Facebook Ads profitabile

Echipa INFORA specializata in Marketing Online lucreaza pentru a creste vanzarile si vizibilitatea site-ului tau. Avand o experienta cumulata de peste 10 ani in promovarea prin campanii Facebook Ads a site-urilor web, cu peste 50.000 de conversii generate si 500.000 € in bugete gestionate ale campaniilor de promovare, cei 4 experti INFORA in campanii Facebook Ads observa imediat elementele care fac diferenta intre o campanie de promovare performanta si una ne-performanta.

 

Asigura-te ca potentialii tai clienti pot afla cat mai usor care sunt serviciile oferite de business-ul tau! Masuram exact rezultatele campaniilor noastre. Implementam Pixeli de conversie, setam impreuna un cost / conversie si optimizam campaniile pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Facem campanii orientate catre un cost cat mai mic de achizitie de client.

Cere oferta

  Asiguram o promovare performanta si eficienta a site-ului si a serviciilor oferite

  Facebook Ads 300x100

  Suntem aici sa ajutam afacerea ta online sa integreze cele mai performante servicii de marketing online cu ajutorul tuturor canalelor de promovare

  CASTIGA UN LOC IN MINTEA CLIENTULUI CU AJUTORUL CAMPANIILOR FACEBOOK ADS

  facebook ads
  campanii 1
  campanii 2
  campanii 3

  TE AJUTAM SA AI MAI MULTI CLIENTI SI
  SA CRESTI VALOAREA VANZARILOR

  Stabilim inca de la inceput care sunt rezultatele pe care vrei sa le obtii si pe baza acestora stabilim planul de campanie si implementam metodele de masurare

  De ce este importanta o implementare corecta a metodelor de masurare?

  In industria de e-commerce campaniile Facebook Ads reprezinta un element important in vanzarile online. Prin implementarea corecta a pixelului de Facebook, adunam informatii despre comportamentul utilizatorilor, putem optimiza modul de livrare al reclamelor, putem evalua rentabilitatea reclamei si avem o imagine clara a conversiilor generate pentru diferite versiuni ale reclamelor tale putand fi astfel imbunatatite in vederea cresterii numarului conversiilor pe site. Pe scurt, noi masuram vanzarile generate de reclame pentru a calcula rentabilitatea investitiei.

  Facebook Ads este o platforma de publicitate in care putem segmenta audienta pe baza de intentie astfel ca alegem sa cream campanii targetate la maximum

  De ce este important sa afisezi reclamele tale unei audiente bine stabilite?

  Unul dintre cei mai importanți pasi in crearea unei reclame oriunde in online, este alegerea audientei. Cu cat profitam mai bine de criteriile de selectie puse la dispozitie de retea, cu atat banii sunt cheltuiti mai cu folos. Scopul este sa restrangem audienta la cei care vor considera reclama ta relevanta. Folosim Audience Insights pentru a evalua marimea, activitatea si comportamentul diferitelor tipuri de audiente. Cream campanii targetate la maximum in functie de varsta, sex, locatia, interesele si comportamentul utilizatorilor tai.

  Reclamele prin intermediul Facebook Ads ajuta la promovarea de anunturi personalizate sau continut destinat unei audiente foarte bine definite

  De ce este necesar sa gandim ca un client atunci cand cream variantele de bannere?

  Oamenii reactioneaza diferit la poze, texte si butoane, astfel ca va trebui sa optimizam constant. Bannerele vor trebui sa includa informatiile cruciale pentru produs luand in considerare intotdeauna relevanta si claritatea mesajului. Un banner eficient trebuie sa includa obiectul promovat (ex. „sandale de vara”), avantajele lui in cadrul unei oferte promotionale („reducere 20%”), caracteristici ce recomanda produsul („piele, „comode”) si indemnul, numit call to action, de a ajunge la produs prin interactiunea cu bannerul („vezi detalii”).

  Facem A/B testing pe reclamele create – nu ne bazam pe presupuneri, ci pe date statistice

  De ce este importanta testarea divizata?

  A/B Testing, numita si testarea divizata, este un instrument ce iti permite accesul la date statistice concrete, bazate pe reactiile utilizatorilor site-ului tau si o metoda perfecta prin care putem afla ce titluri de anunturi, texte descriptive, imagini, apeluri la actiuni sau o combinatie a celor de mai sus functioneaza cel mai bine pentru publicul vizat. Principalul avantaj al testelor split: iti permite sa economisesti bani!

  Rulam campanii pentru recuperarea cosurilor abandonate si pentru cei care ti-au vizitat site-ul si au plecat fara a converti

  De ce campanii de Remarketing?

  Campania de Remarketing are capacitatea de a resuscita interesul pentru produsele/serviciile tale in randul celor care te-au vizitat deja. Va fi mai usor sa-i fidelizezi deoarece nu viziteaza pentru prima data site-ul, ci sunt deja familiarizati cu website-ul si brandul tau. Campaniile de Remarketing iti asigura ca nu vei pierde contactul cu potentialii tai clienti imediat ce au parasit website-ul tau.

  Cream rapoarte complete si usor de interpretat pentru ca tu sa fii la curent cu evolutia campaniilor tale

  Ce informatii oferim in rapoarte?

  Solutiile noastre de masurare a performantelor sunt organizate in functie de obiective. Folosim Google Analytics pentru a intelege impactul pe care il au asupra afacerii reclamele, cu ajutorul unor rapoarte detaliate, usor de interpretat. Programam intalniri pentru a discuta statusul campaniilor, suntem proactivi in a prezenta noi solutii si alternative, oferim suport prin e-mail/telefon.