SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Strategia noastra SEO? Avem un singur scop: ne asiguram ca site-ul este bine structurat si implementat, pentru a oferi rezultate. Nu numai pentru termenii de cautare cei mai importanti si profitabili, dar si pentru cei pe care, indiferent de motiv, ii poti trece cu vederea.

Toate strategiile de SEO, fie ele de cuvinte cheie, link sau continut au un singur lucru in comun. Toate au devenit stiinte de sine statatoare. Noi obtinem rezultate bazandu-ne pe cunoasterea tipologiilor de utilizatorii si de motoare de cautare (Google, YouTube, Bing, Yahoo). Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

SEO nu este un acompaniament pentru marketingul online, este chiar marketingul online. 

service seo 1b
Ce facem?
Audit SEO

Analizam site-ul tau din punct de vedere al traficului si propunem solutii tehnice.

Analiza cuvinte cheie & strategie

Gasim cuvintele cheie potrivite si le asezam la locul lor pentru ca site-ul tau sa incante audienta potrivita.

Strategie si optimizare continut

Construim continut relavant despre produsele si compania ta pentru potentialii tai clienti si il optimizam.

Optimizare arhitectura site

Optimizam arhitectura paginilor (categorii, subcategorii, filtre, sub-pagini), meniu de navigare / breadcrumb.

Optimizare cod sursa (HTML, CSS, JavaScript)

Ne asiguram ca ai un cod sursa SEO friendly pentru ca paginile site-ului sa se incarce repede.

Link building relevant

Conectam adrese web care sunt pe aceeasi lungime de unda si construim parteneriate online din domeniu tau.

Sfatul zilei: fii natural, treci pe organic
Conceptual web seo

Search engine optimization (SEO) este procesul care ajuta un website sau o pagina web sa obtina vizibilitate in mototarele de cautare in mod natural sau organic. Aceasta tehnica nu implica investitie financiara ca in cazul campaniilor de PPC, ci resursa umana potrivita si calificata care sa rezolve activitati de optimizare a site-ului tau.

Specialistii SEO din cadrul INFORA te sustin in drumul tau catre performanta unui site bine optimizat. Cu cat link-urile site-ului tau apar mai des in motoarele de cautare, cu atat mai multi vizitatori iti vor accesa paginile si se vor bucura de produsele si serviciile tale.

Un continut bine optimizat spune multe despre afacerea ta. Astfel, acestia pot fi transformati in clienti, dar cel mai important, in clienti fideli.

Vrei un SEO relevant fara penalizari Google ?

Dupa ce efectuam un audit SEO pentru site-ul tau, probabilitatea ca strategiile SEO propuse de noi sa duca la un rezultat pozitiv este de 80%.

Intreaba specialistii nostri despre serviciile SEO.

Obtine audit gratuit pentru site-ul tau

Auditul masoara 7 parametrii de performanta ai site-ului si iti ofera indicii pentru zonele de optimizare a site-ului tau.

Audit SEO
De ce SEO de la INFORA ?

La INFORA gasesti servicii personalizate de Search Engine Optimization (SEO) adaptate in functie de nivelul la care se afla site-ul tau in ceea ce priveste traficul. Alege serviciile de SEO oferite de INFORA si beneficiezi de:

Campanie si strategii SEO personalizate

Cu un plan SEO bine realizat pentru nevoile site-ului tale, poti genera o crestere semnificativa a lead-urilor, vanzarilor si clientilor in doar cateva luni

Utilizatorii web devin interesati de produsele tale

Prin continut autentic, mesaje corect target-ate si printr-o optimizare etica audienta ta devine interesata sa te cunoasca si sa cumpere de la tine.

Site-ul tau castiga mai multe sesiuni si vizualizari de pagina

Problema pe care o rezolvi este inteleasa mai bine de motoarele de cautare, iar site-ul tau capata expunere mai mare prin optimizarea elementelor din pagina.

Vanzari din organic fara investitie financiara

Exista o probabilitate mai mare ca site-ul tau sa aduca vanzari din organic pe termen lung atunci cand afacerea ta se pozitioneaza corect in motoarele de cautare.

Comenzi
Cum stai cu traficul?

Contacteaza-ne pentru a primi o analiza completa despre stadiul la care se afla site-ul tau cand vorbim de SEO, precum si previziuni realiste .

Specialistii nostri SEO iti raspund la intrebari si te indruma in a gasi solutii optime pentru ca tu sa atingi vanzarile pe care ti le-ai propus.

Completeaza formularul de contact si intra in legatura cu noi pentru o oferta croita pe cerintele tale.