MARKETING IN RETELE SOCIALE

Social Media Marketing (SMM)

Prin intermediul strategiilor de social media marketing (SMM) implementate de noi, poti ajunge sa construiesti o conexiune sincera cu audienta ta.

Administram conturi si ne ocupam de profilurile afacerii tale de social media. In plus, dezvoltam continut de calitate si interactionam cu fanii tai, intr-un fel reprezentativ pentru brand-ul tau.

Echipa Infora de experti in SMM este responsabila de fiecare proiect de social media gestionat. La INFORA gasesti: specialisti in SMM, manageri de continut, editori si manageri de publicitate in retelele sociale.

Serviciile noastre de SMM includ:

Cere oferta

  Strategiile noastre SMM = Avantaje pentru afacerea ta

  Cresti brand awareness-ul

  Suport in construirea si dezvoltarea imaginii companiei si a brandului prin intermediul a numeroase optiuni pe care le ofera platformele de socializare.

  Distribui continut in timp real

  Planificarea continutului si distribuirea acestuia la orele agreate impreuna pentru ca acesta sa ajunga la persoanele care cauta solutiile (produsul/informatia) oferite de tine.

  Castigi o audienta loiala

  Prin raspunsul prompt oferit audientei tale pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest), se poate consolida increderea acesteia in produsele / brand-ul / compania ta.

  Convertesti audienta in castig

  Datele oferite de platformele de socializare despre impactul pe care il au postarile asupra audientei, precum si comportamentul acesteia, te ajuta sa intelegi cine sunt clientii tai.

  Social Media Marketing

  Procesul nostru Social Media Marketing pe scurt

  Noi realizam atat achizitionarea de public tinta, cat si interactiunea prin intermediul unor campanii sociale vibrante, cu continut implementat strategic si interactiune sociala diplomatica.

  Tinand urechile indreptate catre public in fiecare zi, putem anticipa fiecare pas, gestionand activitatea ta in social media in asa fel incat impactul asupra brand-ului tau sa fie atat real, cat si pozitiv.

  Plan

  Analiza audienta & competitori

  Valoare

  Realizare & postare continut atractiv

  Executie

  Construire campanie si interactiune sociala

  Analiza | Cautare

  Evaluare si analiza rezultate campanie

  Strategii SMM aplicabile si eficiente

  Campaniile noastre de social media se concentreaza pe oameni reali, cu emotii reale, care traiesc in lumea reala. Social Media a deshis un nou canal prin care te poti conecta cu oamenii care conteaza cu adevarat pentru tine.

  Hai sa purtam o conversatie pentru a vedea in ce masura putem colabora pentru a construi campanii cu impact semnificativ asupra afacerii tale.

  Asteptam sa ne transmiti mesajul tau completand formularul de contact: