10 platforme pentru optimizare site

Adesea, comerciantii online, web designerii, dezvoltatorii de site-uri web si companiile aflate in continua crestere, se concentreaza pe blogging, web design si social media marketing, acordand mai putina importanta strategiilor de optimizare site.

Paginile website-ului tau, insa, sunt vitale pentru cresterea conversiilor, cresterea numarului de site-uri care doresc sa creeze legaturi cu tine si a promovarii prin intermediul SEO.

INSTRUMENTELE DE OPTIMIZARE SUNT ESENTIALE PENTRU IMBUNATATIREA PERFORMANTEI SITE-ULUI TAU

Ele va pot ajuta sa imbunatatiti viteza, sa optimizati cuvintele cheie si sa cresteti rata de conversie.

Pentru proprietarul de site-uri web, web designer sau web developer, exista mult potential de a imbunatati performanta site-ului. Acest lucru se obtine prin optimizarea paginilor pentru cuvintele cheie existente si imbunatatirea vitezei, arhitecturii si a ratei de conversie. Insa, a face acest tip de optimizare fara instrumente este aproape imposibila.

Platforme populare pentru optimizare site

Prezentam pe scurt 10 dintre cele mai recomandate platforme SEO.

1. Optimizely
2. SEOCrawler
3. Crazy Egg
4. Visual Website Optimizer
5. Ahrefs
6. KWFinder
7. GTMetrix
8. Yoast SEO for WordPress
9. Moz
10. SEO Site Checkup

OPTIMIZELY

Optimizely este platforma mondiala de experimentare, care va ajuta sa testati parti din paginile tale, pentru a optimiza cresterea conversiilor. Utilizat de companii precum IBM si Salesforce, Optimizely este o componenta cheie in cresterea veniturilor. Prin imbunatatirea ratei de conversie a paginilor de vanzari, poti dubla sau chiar tripla veniturile. Iar asta de la acelasi numar de vizitatori.

out perform

Optimizely ofera o mare varietate de instrumente care fac totul: de la A/B Testing, pana la personalizarea si experimentarea site-ului web. Desi nu este instrumentul cel mai rentabil, pentru utilizatorii avansati care au nevoie de control complet si date imense, Optimizely este o optiune de software full-stack ce lasa concurenta in urma.


SEOCRAWLER

SEOCrawler este mai mult decat un tool. Este o intreaga echipa de programe convenabile si usor de utilizat in cadrul software-ului.

Una dintre cele mai mari probleme create de SEO reprezinta existenta a prea multe instrumente intre care sunt necesare exporturi si importuri de date. SEOCrawler rezolva aceasta problema.

seo crawler

Folosind o suita de instrumente in cadrul aceluiasi software, va puteti rationaliza procesele de marketing pentru a-ti putea optimiza site-ul in timp record. Instrumentul impresionant de Auditor al Site-ului poate analiza viteza paginii, poate gasi etichete HTML duplicate si continut duplicat. In acelasi timp, verifica legaturile rupte si alte date pe pagina.

Software-ul va alcatui apoi o lista cu modificarile pe care le poti face. In plus, odata ce ai facut aceste modificari, poti urmari clasarile dvs. din cadrul Rank Tracker-ului incorporat.


CRAZY EGG

Crazy Egg vine de la Neil Patel si echipa sa. Este un instrument simplu, dar eficient de mapare. Acest tool va arata unde isi petrec timpul vizitatorii tai si unde fac cel mai des clic.

Cu aceste date, poti plasa eficient in pagina elementele de tipul call-to-action sau reclamele dorite. Ideal pentru o buna optimizare a site-ului.

crazy egg romania

De exemplu: daca descoperi ca utilizatorii de obicei fac clic pe cvadrantul din dreapta jos al paginii, acesta ar fi locul ideal pentru a plasa o imagine mare call-to-action. Folosind Crazy Egg, poti afla cum vizitatorii tai utilizeaza site-ul tau si iti permite sa-i perfectionezi design-ul.


VISUAL WEBSITE OPTIMIZER

Pentru utilizatorii obisnuiti, Visual Website Optimizer ar putea fi nejustificat. Dar pentru clientii din intreaga lume, in special cei care ruleaza magazinele eCommerce, VWO va permite sa efectuezi A/B Testing cu detalii imense, pentru a alcatui cat mai multe date. Pentru acesti clienti, acest lucru poate reprezenta milioane de venituri in fiecare an, ceea ce poate justifica costul relativ scump al acestui software.

platforma de conversie

AHREFS

Desi Ahrefs este cel mai renumit prin faptul ca detine cea mai mare baza de date de link-uri fata de oricare alt backlink checker, el este, de asemenea, si un excelent instrument de optimizare a paginilor web. Auditul site-ului va verfica website-ul tau pentru mai mult de 100 dintre cele mai comune erori SEO, returnand apoi o lista cu imbunatatirile pe care le poti face, chiar daca site-ul executa JavaScript.

unelte crestere trafic

KWFINDER

Un segment important de optimizare site il reprezinta targetarea cuvintelor cheie potrivite, care au o concurenta scazuta, dar un volum mare de cautari.

Sa faceti acest lucru fara ajutorul unui instrument este imposibil.

targetare cuvinte

KWFinder este una dintre cele mai populare solutii, oferindu-va acces la o baza de date uriasa de cuvinte cheie, astfel incat sa va puteti optimiza paginile pentru a va clasifica mai multi termeni si pentru a atrage mai mult trafic.


GTMETRIX

Daca doresti sa verifici viteza paginilor, exista sute de instrumente de optimizare a site-urilor web dintre care sa alegi. Insa putine ofera detaliile granuloase ale GTMetrix. Folosind un grafic in cascada, precum si o defalcare detaliata a vitezei de incarcare si a fisierelor, GTMetrix ofera cele mai multe date fata de oricare dintre cele mai populare instrumente de masurare a vitezei, permitandu-ti sa optimizezi mai eficient viteza de incarcare.

gtmetrix

YOAST SEO FOR WORDPRESS

Pentru optimizare site din mers, inainte de publicarea continutului , pluginul Yoast SEO pentru WordPress este standardul industrial. Yoast SEO este ideal pentru utilizatorul obisnuit de WordPress care are nevoie de putina indrumare pentru optimizarea site-ului sau pentru Google, Bing si Yahoo.

yoast seo

MOZ

Cu siguranta una dintre cele mai cunoscute companii din industria de marketing digital este Moz.

page optimization

Moz detine un instrument on-page incredibil denumit Page Optimization. Daca te abonezi la Moz Pro, poti obtine acest software prin intermediul MozBar (bara lor de instrumente) ceea ce inseamna ca poti analiza paginile in zbor fara a fi nevoie sa te conectezi la site-ul lor si sa copiezi adresa URL.


SEO SITE CHECKUP

Ultimul, dar nu cel din urma, SEO Site Checkup este un instrument care creste rapid in popularitate in randul expertilor tehnici SEO datorita eficacitatii si simplitatii sale. Prin introducerea unei adrese URL, poti sa afli rapid despre problemele de SEO, sa exporti rapoarte SEO si sa compari site-ul dvs. cu site-urile competitoare pentru a gasi solutii la indemana, astfel incat sa iti imbunatatesti cu usurinta clasamentul.

optimizare site

IN CONCLUZIE

Ca profesionisti web, trebuie sa asiguram clientilor nostri cel mai bun site pe care il pot avea. Cu aceste instrumente de optimizare, putem asigura ca fiecare website pe care il cream este usor optimizat pentru SEO, viteza, arhitectura site-ului si ratele de conversie.

INTERESAT DE SERVICII OPTIMIZARE SITE?

SUNTEM LA DISPOZITIA TA!

Echipa INFORA ofera solutii eficiente de optimizare, performanta website-ului fiind imbunatatita prin optimizarea paginilor pentru cuvintele cheie existente, prin imbunatatirea vitezei, arhitecturii si a ratei de conversie.

CERE O OFERTA!